Rekapitulace

Je tomu skoro rok, co jsme oficiálně opustili řady záchranářů kynologů. Litujeme? Těžko říci, stále pořád ještě na Jezz vidím co umí, při hledání čehokoliv používá nos, tak jak se to naučila a jak je to u jejího plemene dané, pro mne je to úžasné, přesně vidím kdy chytne pach a dojde po něm až k předmětu, který hledá. Tenhle pocit mi možná schází a vím že i ona z toho má a měla stejný pocit, tu psí radost z nálezu a následné odměny. Na druhou stranu jsme po několika letech byli na krásné pro nás dlouhé dovolené, kterou jsme si předtím nemohli dovolit, jelikož nám práce v brigádě brala převážnou část dovolené. Fotky: https://jezzabelle.rajce.idnes.cz/Dovolena_2016/ 

Celý ten rok jsme také budovali chaloupku na samotě u lesa s velikým pozemkem a možností skvělých výletů a procházek. Zde také předpokládáme, že budeme odchovávat druhý fletí vrh.

Rozhodnutí odejít z brigády přišlo po dlouhé úvaze a poté co se z brigády vytratila čistá pejskařina a prosté přátelství, poslání záchranářů se změnilo ve sport, skupinka mocných ovládla dění uvnitř, tak nám to vzalo veškerou chuť se na tomto podílet a přisluhovat těmto pár jedincům. Nejmenuji, každý musí začít sám u sebe.

Nynější roztříštěnost v jihočeské brigádě je stále vidět a co bude dál...? Já to nevím. Samozřejmě několik pro nás kamarádů v brigádě máme a vděčíme jim za mnohé.




Chovatelská stanice JEZZABELLE

Tyršova 127
373 44 Zliv

alternativně Zlatá Koruna
+420 602 753 153 prochazka.frana@email.cz
Vytvořeno službou Webnode